У Львові відкрили виставку фотографій загиблого воїна Святослава Лукащука

23.01.2024 14:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

22 січня, в галереї на вулиці Софії Яблонської, 31 у Львові відкрили виставку Святослава Лукащука. Він воював у складі 125 окремої бригади Сил територіальної оборони й загинув минулого травня під Бахмутом.

Про це пише Суспільне.

Святославу Лукащуку було 26 років. Він був ювеліром і вступив до територіальної оборони перед початком повномасштабного вторгнення. На виставці плівкових фотографій лунала музика із платівок автора.

"Я дав простенький фотоапарат, а в нього в колекції були кращі. Він у цьому питанні мене перевершив. Фотографії дуже цікаві, він професійно займався, багато літератури мав", — каже батько військового Ігор Лукащук.

"Він, починаючи з восьмого класу, досить часто їздив, в нього друзі у великих містах. Його мрія була тільки Львів. Він як казав — нема різниці де, навіть звичайне училище, лиш би Львів. Мрія його збулася, вчився він в Івана Франка, на геологічному факультеті", — розповідає мама Святослава Ольга Лукащук.

null

Виставка триватиме до 27 січня. Вартість входу – донат на потреби військовослужбовців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews