На Львівщині безкоштовно навчатимуть жінок фермерству

23.01.2024 18:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Для жінок-фермерок у Львівській області, або тих жінок, які лише планують розпочату фермерську діяльність, проведуть безкоштовне навчання щодо вирощування плодово-ягідних, горіхоплідних та овочевих культур.

Про це повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА.

Проєкт реалізується за сприяння Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН, департаменту агропромислового розвитку ЛОДА за підтримки Японського агентства міжнародного співробітництва (ЛСА).

Навчання стартує з 19 лютого та триватиме до 5 березня 2024 року. Проходитиме щоденно з 10 до 15 год.  Місце проведення навчання – Інститут сільського господарства Карпатського регіону НААН України за адресою –  с. Оброшине, вул Грушеського,5.

Курс передбачає набуття практичних навичок щодо вирощування плодово-ягідних, горіхоплідних та овочевих культур, та спрямований на підготовку кадрів (жінок-фермерів) для розвитку аграрного сектору та визначення подальших заходів підтримки реконструкції сільськогосподарського виробництва та оцінки потреб широкомасштабної підтримки продовольчої галузі.

Орієнтовна чисельність групи для проходження курсу – 25-30 осіб.

Реєстрація на курс навчання триватиме до 24 січня 2024 року за посиланням.

Після проходження курсу кожен учасник отримає сертифікат.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews