Прибрати не можна покарати: Садовий приїхав з Вашинтона і оголосив догани керівникам через непосипані тротуари

25.01.2024 21:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Посадовці залишаться без фінансових заохочень.

Мер Львова Андрій Садовий оголосив догани керівникам районів через непосипані тротуари та неналежне прибирання міста. Посадовці залишаться без фінансових заохочень.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. Відповідне розпорядження Андрій Садовий підписав сьогодні, 25 січня.

"З огляду на численні скарги на "Гарячу лінію міста" через непосипані тротуари Андрій Садовий особисто провів перевірку міста. Після перевірки було взято пояснення у керівників районних адміністрацій щодо причин неякісного санітарного прибирання та несвоєчасного оброблення протиожеледними матеріалами об'єктів дорожнього господарства міста", — йдеться у повідомленні.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради нагадують, що за прибирання прибудинкових територій відповідають ОСББ, ЖБК чи управляючі компанії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews