2 мільйони 353 тисячі гривень – зібрали під час аукціону у Мостиськах, який організували на підтримку благодійного проєкту «Пташки перемоги»

27.01.2024 14:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Рекордну суму серед громад – 2 мільйони 353 тисячі гривень – зібрали під час аукціону у Мостиськах, який організували на підтримку благодійного проєкту «Пташки перемоги». На всі ці гроші закуплять дронів для наших оборонців.

Як розповів очільник Львіської ОВА Максим Козицький, цього разу «пташками» забезпечать бійців 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс», 103 ОБр ТрО, 24 ОМБр імені короля Данила, 63 ОМБр та 7 прикордонного Карпатського загону.

"Дякую людям, які взяли участь в аукціоні і зробили щедрі пожертви, щоб зібрати таку суму. Дякую керівництву та жителям Мостиської, Шегинівської і Судововишнянської громад, ГО «Волонтерський рух Мостищини», засновникам проєкту «Пташки перемоги» Ігорю Дулину й Олександру Тіщенку за те, що цей аукціон став таким результативним.

Нашим захисникам і захисницям треба ще більше «пташок»! Бо там, де можна вoювати технікою, треба воювaти технікою, щоб зберегти життя та здоровʼя наших найдорожчих", — зазначив він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews