На Львівщині судитимуть водія "Land Cruiser", який спричинив ДТП з чотирма загиблими

30.01.2024 18:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині судитимуть киянина, який спричинив ДТП з чотирма загиблими та трьома травмованими біля Трускавця. Водій Land Cruiser, за даними слідства, перебував за кермом у стані наркотичного сп'яніння.

Як повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури, обвинувальний акт вже скерували до суду.

Аварія трапилась 15 жовтня, близько 9:15, біля Трускавця. Як встановили правоохоронці, 43-річний водій авто "Toyota Land Cruiser" в стані наркотичного сп’яніння виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із авто "Volkswagen Caddy". За кермом машини був 56-річний житель Рави-Руської.

Унаслідок цього водій "Volkswagen Caddy" та ще двоє його пасажирок померли на місці події. Згодом у лікарні вмер ще один пасажир машини. Ще троє людей – один пасажир "Toyota" та двоє з автомобіля "Volkswagen" отримали травми різної тяжкості.

Слідчі відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху в стані наркотичного сп'яніння. Водієві загрожує до дванадцяти років ув'язнення з позбавленням права керувати авто на строк до десяти років. Наразі він перебуває під вартою.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews