25-річна львів’янка здавала в оренду неіснуючі котеджі у Карпатах

30.01.2024 19:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Для бронювання помешкання потерпілі перераховували їй завдаток. Таким чином підозрювана ошукала 60 людей з різних куточків України.

Хмельницькі поліцейські оголосили підозру 25-річній жінці, яка розміщувала онлайн-оголошення про оренду неіснуючих котеджів для відпочинку в Карпатах. 

Про це повідомили в поліції Хмельницької області.

За їх інформацією, 25-річну львів'янку, яку підозрюють у шахрайстві, викрили у Хмельницькому.

"На популярному сайті оголошень жінка розміщувала інформацію про здачу в оренду будиночків та котеджів у Карпатах. Для замовлення місця для відпочинку вимагала сплатити вартість житла за одну-дві доби наперед. Передплата становила від 2000 гривень. Були й ті, хто розраховувався за весь відпочинок наперед", — зазначили в поліції.

Отримавши кошти, підозрювана, за інформацією поліції, або припиняла одразу виходити на зв’язок, або ж продовжувала спілкування і навіть скидала замовникам геолокацію, де нібито розташований котедж. Коли потерпілі приїжджали на місце, то виявляли, що такого будинку не існує, а телефон "орендодавиці" вже був вимкнений, пояснюють в поліції.

null
Фото Нацполіції

На сьогодні поліцейські встановили близько 60 потерпілих з різних куточків України.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews