Гендиректор Львівського палацу мистецтв звільнився

30.01.2024 20:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Юрій Візняк написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Про це 30 січня повідомили на Facebbok-сторінці Львівського палацу мистецтв.

 

У Юрія Візняка закінчився контракт, до 5 лютого він виконуватиме обов’язки директора Львівського палацу мистецтв.

Під час трудових зборів колеги Юрія Візняка йому подякували, адже він написав заяву на звільнення за власним бажанням і провели таємне голосування серед працівників, щоб визначити, хто має виконувати обов’язки директора.

“В результаті голосування переможцем став заступник генерального директора Олександр Лабецький”, — йдеться у повідомленні.

Попри бажання колективу, Лабецький поки що не зможе стати виконувачем обов’язків директора. Як пояснив у коментарі LVIV.MEDIA начальник управління майном Львівської облради Андрій Білоус, керівників закладів ЛОР обирають за результатами конкурсів згідно з законом про культуру.

“Поки що це є таке побажання трудового колективу. Побажання залишаються побажаннями. Для нас є важливі норми закону, який передбачає, що ми призначаємо виконувача обов’язків, розглядаючи подання департаменту культури. Якщо департамент подасть іншу кандидатуру — тоді думка трудового колективу залишиться лише побажанням”, — розповів Білоус.

Призначити в.о. директора зможуть лише згідно з поданням департаменту культури ЛОВА, оскільки вони здійснюють управління цим закладом. Департамент культури надасть свої пропозиції керівників і вже тоді управління майном прийме рішення. Наразі Юрій Візняк виконує обов’язки керівника Львівського палацу мистецтв до 5 лютого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews