З полону повернулися троє військових зі Львівщини, - Козицький

31.01.2024 16:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інформація доповнюється.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

"Я вірю, що назву ще багато імен та прізвищ наших земляків, але вже зараз можу повідомити, що сьогодні з poсійського полону повернулися троє жителів Львівщини:

Владислав Івахов з Яворова. Служив у 36 окремій бригаді морської піхоти. Захищав Маріуполь. Потрапив у полон у травні 2022 року.

Святослав Багрій з Жидачева. Начальник юридичного відділу, депутат Жидачівської міської ради. Учасник АТО. Коли почалася повномасштабна війна, пішов добровольцем у лави ЗСУ, служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон у березні 2022 року під Попасною.

Руслан Квас із Миколаєва Львівської області. Також служив у 24 окремій механізованій бригаді імені короля Данила. Потрапив у полон наприкінці березня 2022 року – поблизу Попасної", ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 31 січня, відбувся 50-ий обмін полоненими. Під час обміну повернулися 207 захисників о.Зміїний, "Азовсталі", захисників Маріуполя, Нацгвардії, Нацполу та ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews