Ранковий ворожий обстріл: на Львівщину летіли 10 ракет, є влучання в обʼєкт інфраструктури

15.02.2024 08:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури.

У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч. «Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки», зазначив мер Садовий.

За словами очільника ОВА Максима Козицького, під час вранішньої атаки по Львову постраждали дві людини. Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомогу їм надали на місці.

Ще одного чоловіка з гематомою надбрівної ділянки госпіталізували. Це також мешканець одного з будинків, які постраждали від вибухової хвилі. Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові.

Триває пожежа. Зараз на місці працюють всі служби.

Інформація доповнюється.

Наукову вулицю у Львові тимчасово перекрили для руху транспорту. Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews