У Львові комунальники проводять ямковий ремонт доріг

18.02.2024 08:41   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У всіх районах Львова комунальники ліквідовують ями на дорогах. До роботи залучили 14 бригад.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради Ореста Тимчишина, комунальні служби посилено працюють у суботу через сприятливі погодні умови. Зокрема, сьогодні ліквідують ями на вулиці Городоцькій, Хмельницького, Липинського, Шевченка та Творчій.

"Сьогодні у всіх районах Львова асфальтують ями, в Галицькому ще перекладають бруківку. В загальному працює 14 бригад. Для ліквідації ямковості у Шевченківського шляхово-ремонтного підприємства замовили 105 тонн асфальту. Роботи триватимуть впродовж дня", – каже Орест Тимчишин.

Як пояснив голова громадської організації "Зручне Місто" Юрій Тер-Арутюнян, ями на дорогах виникають через зміни температурних режимів.

"В будь-які шпаринки, які є в асфальтовому покритті, туди потрапляє вода. Вона замерзає, утворюється лід, розширюється, і може сприяти збільшенню тріщин, тріщини перетворюються на ями. Зробити повністю дорожнє покриття це краще, але й неймовірно дорого, довго. В нас немає можливості взяти й в один момент перекатати усі дороги міста", — каже Юрій Тер-Арутюнян.

Навесні у Львові планують розпочати поточний ремонт доріг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews