У Львові призначили нових керівників двох районних адміністрацій

05.03.2024 21:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові призначили голів Личаківської та Франківської районних адміністрацій. Ними стали Юрій Лукашевський та Оксана Пригода.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Юрія Лукашевського призначили головою Личаківської районної адміністрації. До цього він очолював департамент міської агломерації. Керівника вже представили колективу.

Департамент, який раніше очолював Юрій Лукашевський, буде ліквідований. Таке рішення ухвалили на сесії Львівської міськради наприкінці грудня 2023 року.

Юрій Лукашевський працює у Львівській міській раді близько 16 років. Очолював управління "Секретаріат ради". Був директором департаменту міської агломерації. Також є депутатом ЛМР від партії "Самопоміч".

Головою Франківської районної адміністрації призначили Оксану Пригоду. Впродовж попереднього року вона очолювала Личаківську районну адміністрацію.

Оксана Пригода з 2018 року була заступницею голови районної адміністрації з питань житлово-комунального господарства Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради. У 2023 році її перевели на посаду голови Личаківської районної адміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews