Львівська міськрада виставить на продаж 4 земельні ділянки

05.04.2024 12:51   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Продаватимуть три земельні ділянки під промисловість у Львові, одну – у Зарудцях під будівництво закладу торгівлі. Земельні торги стартують уже з наступного тижня.

Як повідомляє “Львів. Містобудування”, 9 квітня на земельні торги виставлено понад 5 га: землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони. Локація – вулиця Північна, яка знаходиться поруч із однією з найкращих промислових зон міста «Сигнівка». А відтак має значні переваги – розвинену інфраструктуру та зручний доїзд. Початкова ціна лоту – 43 301 729 гривень.

Ще один аукціон відбудеться 23 квітня, де продаватимуть одразу три ділянки. Під промисловість продаватимуть 0,36 га на вулицях Суботівська-Іванни Блажкевич, а початкова ціна – 4 922 718 гривень.

Також 2,0532 га у промзоні “Сигнівка”  на вулиці вул. Данила Апостола ділянка стартуватиме від 19 548 723 гривень.

В обох випадках йдеться про землі промисловості, транспорту, електронних комунікацій, енергетики, оборони, які призначені під промисловість.

Окрім того, ще одну ділянку міська рада продаватиме у Зарудцях – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Йдеться про 0,1715 га на вулиці Франка. Стартуватимуть торги з 600 250 гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews