Львівщина попрощається із трьома загиблими воїнами

10.04.2024 10:43   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівщина попрощається із Володимиром Смиком, Романом Лободою та Сергієм Кравчуком.

На Львівщині 10 квітня прощаються із трьома, загиблими на війні, захисниками. Про це повідомили на сторінці Львівської обласної військової адміністрації.

Володимир Смик

null
Фото з мережі Інтернет

Львів’янин. Учасник бойових дій в межах Операції Обʼєднаних сил. Впродовж 2019-2024 років боронив Україну в складі 1-ї Галицько-Волинської радіотехнічної бригади. У березні 2024-го року переведений до лав 115-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на території Донеччини.

Роман Лобода

null
Фото з мережі Інтернет

Уродженець міста Лисичанськ Луганської області. Нагороджений медаллю «За військову службу Україні».З 2017 року до моменту загибелі боронив Україну у лавах 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Виконував бойові завдання на території Донецької області.

Сергій Кравчук

null
Фото з мережі Інтернет

Житель Сокаля. Ніс службу у військовій частині А4821 у кулеметній роті. Загинув 3 квітня 2024 року у районі населеного пункту Семенівка Покровського району Донецької області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews