У ТЦК та СП відреагували на заяву львів’янки про викрадення її хлопця працівниками ТЦК

16.04.2024 14:40   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Закарпатському ТЦК та СП відреагували на відео, яке поширили в соцмережі з інформацією про нібито викрадення львів’янина.

Про це повідомляє Закарпатський ОТЦК та СП.

“Мережею інтернет поширюється відео, на якому жінка розповідає про нібито неправомірні дії представників одного з районних територіальних центрів Закарпаття щодо її приятеля. Офіційно повідомляємо, що дану особу було доставлено представниками Державної прикордонної служби України до ТЦК та СП, де перевірили його військово-облікові данні та виписали повістку за місцем реєстрації”, – йдеться у повідомленні.

У ТЦК також закликали військовозобов’язаних не нехтувати своїми обов’язками, вчасно уточнювати дані і носити з собою військово-облікові документи.

Наперододні інформацію у мережі Інтернет поширила дівчина, яка заявила, що 14 квітня об 11:00 поліція зупинила машину на блокпості для уточнення документів. У автівці, крім неї самої, були її коханий Арсен Одноріг і друзі пари. Чоловіка попросили пройти до буса та «через буквально 30 секунд» повезли в невідомому напрямку. Як згодом з’ясувалося, Арсена відвезли а Мукачівський ТЦК й там утримували з 12:00.

«Через півтори-дві години чоловіку дали подзвонити, і він повідомив, що не може вийти. Після 16:00 на прохідній ТЦК сказали, що чоловіка повезли на проходження ВЛК. Телефон увесь той час у нього був поза зоною. Його забрали, йому не давали з нами зв’язатися. Ми вже викликали поліцію, бо це незаконне викрадення людини», — додала Олена.

Приблизно о 17:00 Арсен подзвонив вдруге та розповів, що його й іншого хлопця вивезли на бусі до державного кордону.

«І викинули 200 метрів від словацького кордону в лісі, де немає ні зв’язку, нічого», — сказала дівчина.

Чоловік повідомив, що не знав, куди йти, його спіймали прикордонники та мають виписати штраф за спробу незаконного перетину кордону.

“Арсен «був максимально спокійним, не хамив, не сперечався, не має 25 років, не робив і не говорив нічого, що могло спровокувати таке ставлення представників ТЦК”, – зазначила дівчина.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews