Прем’єр-міністру Денису Шмигалю присвоїли почесне звання доктора Львівської політехніки

05.05.2024 23:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Прем’єр-міністр – випускнику університету 1997 року.

Прем’єр-міністрові України Денису Шмигалю присвоїли почесне звання Doctor Honoris у Національному університеті «Львівська політехніка», повідомили в пресслужбі університету.

“Денис Анатолієвич належить до тих, у чиєму житті Львівська політехніка відіграла знакову роль, і, впевнений, що з нашим Університетом повʼязані найкращі спогади”,― наголосив у своєму вступному слові ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало.

Директор Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Олег Кузьмін зауважив, що зусилля Дениса Шмигаля спрямовані на розвиток національної економіки, науки, освіти і культури.

“Денис Шмигаль пройшов успішний шлях ефективного державного службовця, який зарекомендував себе на всіх публічних посадах перебування у владі як достойний керівник, що спрямовує свої зусилля на майбутнє української національної економіки”, – сказав Олег Кузьмін.

Прем’єр-міністр України також взяв участь в урочистому врученні диплома.

До слова, званням Doctor honoris causa у Львівській політехніці відзначають людей, які мають особливі заслуги перед державою, суспільством та університетом. За понад століття цього звання удостоєні понад 50 осіб: науковців, громадських діячів, політиків. Серед почесних докторів є державні діячі, президенти і прем’єри різних держав, лауреати Нобелівських премій.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews