Львівщина прощається із шістьма захисниками

09.05.2024 11:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 9 травня, Львівщина прощається із шістьма захисниками. Василь Затворницький, Роман Дребот «Аполон», Роман Паращук, Андрій Грищук, Орест Климович, Степан Мишковський загинули, захищаючи Україну від російських загарбників.

Василь Затворницький «Боцман» Проживав у селі Поляна Тростянецької громади.

null

Сержант, командир стрілецького взводу військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту М’ясожарівка, Луганської області.

Роман Дребот «Аполон»

null

Проживав у селі Добрівляни Стрийської громади. На початку 23-го року добровільно пішов захищати Батьківщину. Гранатометник стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Роман Паращук Уродженець Стрия.

null

Вступив до лав ЗСУ наприкінці 2023 року. Стрілець стрілецького відділення військової частини А7077. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Мʼясожарівка на Луганщині.

Андрій Грищук Житель села Забужжя Кам’янка-Бузької громади.

null

Став на захист Батьківщини ще в березні 2022 року. Служив водієм-механіком 5404 зенітного ракетного дівізіону військової частини А4623. Помер 5 травня 2024 року.

Орест Климович Львів’янин.

null

Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції. Із початком повномасштабного вторгнення рф повернувся до складу Національної гвардії України. Боровся із окупантами на південному напрямку у складі 45-го полку імені Олександра Красіцького.

Степан Мишковський. Уродженець села Нижня Яблунька Львівської області.

null

Після завершення навчання вступив на військову службу до Львова. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся з-за кордону та добровільно став на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews