У Львові водій мікроавтобуса збив дитину

09.05.2024 11:57   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові водій за кермом мікроавтобуса Volkswagen Transporter збив 5-річну дитину. Внаслідок аварії дівчинка отримала травми, її доправили до лікарні, повідомила пресслужба поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП трапилася близько 11:00 у середу, 8 травня. 5-річна дівчинка вибігла на проїжджу частину на вулиці Сяйво, що у Залізничному районі Львова. Там дитину збив мікроавтобус Volkswagen Transporter, аз кермом якого перебував 40-річний львів’янин.

Внаслідок аварії дитина отримала травми. Попередньо медики швидкої допомоги діагностували у неї перелом ноги. 5-річну дівчинку госпіталізували.

Правоохоронці за фактом аварії відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Водію мікроавтобуса може загрожувати до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на той самий термін. Наразі працівники поліції встановлюють обставини аварії.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews