На Львівщині внаслідок потрійної ДТП постраждали двоє людей

13.05.2024 11:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині водій авто Renault Laguna зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter і ще одним легковиком — Peugeot 308. В аварії постраждав 52-річний водій мікроавтобуса і його 63-річна пасажирка.

Про це повідомили в поліції Львівщини.

ДТП сталася 12 травня, близько 20:40, на автодорозі Львів-Краковець неподалік Яворова. Як встановили правоохоронці, 22-річний водій Renault, мешканець Яворова, зіткнувся з мікроавтобусом, яким керував 52-річний рівнянин. Також 22-річний водій зачепив легковик Peugeot, яким керував 24-річний мешканець Новояворівська.

“Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та його пасажирка, 63-річна жителька Хмельницького, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані” — йдеться в повідомленні поліції.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Обставини аварії встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews