На Львівщині посадовців Стрийської міської ради звинувачують у службовій недбалості

14.05.2024 13:31   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Посадовці підписали акти виконаних робіт щодо капітального ремонту стадіону в Стрию, куди підрядник вніс неправдиві дані. Це завдало бюджету збитків на майже 2 мільйони гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

У 2021 році Стрийська міська рада та будівельна компанія уклали договір на проведення капітального ремонту стадіону "Сокіл" в Стрию. Надалі підрядник вніс до актів виконаних робіт неправдиві відомості, щоб завищити обсяги фактично проведених робіт.

"Посадовці органу місцевого самоврядування погодили неправомірні документи, не перевіривши розрахунки вартості будівельних робіт та устаткування при здійсненні ремонту", — йдеться у повідомленні.

На підставі цих документів з бюджету міської ради на рахунок компанії переказали гроші. Ця схема, за даними правоохоронців, призвела до збитків на майже 2 мільйони гривень.

Слідчі повідомили про підозру двом посадовцям Стрийської міської ради — начальниці одного з управлінь та її заступнику. Їм інкримінують службову недбалість. Обвинувальні акти стосовно двох чиновників вже скерували до суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews