На Львівщині унаслідок ДТП дев'ятеро людей травмовані: зіткнулися мікроавтобус та авто

02.06.2024 08:53   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Ввечері 31 травня у Червонограді на Львівщині трапилася ДТП за участі мікроавтобуса та автівки. Обидва водії, двоє пасажирів легковика та п'ятеро пасажирів мікроавтобуса отримали травми.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, аварія трапилась близько 23:10 на вулиці Промисловій у Червонограді. Тоді мікроавтобус "Volkswagen Transporter" яким керував 41-річний волинянин, зіштовхнувся з авто "Mazda 6", за кермом якого був мешканець Червоноградського району.

У результаті дев'ятеро людей отримали травми. Серед них: водій легковика та двоє його пасажирів – чоловіки віком 26 і 47 років з Червонограда, а також водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса – 17-річний хлопець, 55-річна жінка з Червоноградського району та три жительки Волинської області віком 34, 38 і 41 рік.

null

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на аналогічний строк.

Наразі слідчі встановлюють, за яких обставин трапилась аварія.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews