У Львові прощаються з парамедикинею Іриною Цибух

03.06.2024 14:28   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Гарнізонному храмі Львова розпочалося прощання із парамедикинею "Госпітальєрів" Іриною Цибух із позивним "Чека".

Про це пише Суспільне.

Провести Ірину в останню путь прийшли друзі, колеги, бойові побратими та мешканці міста. Напередодні, 2 червня, із журналісткою та парамедикинею прощалися у Михайлівському Золотоверхому соборі у Києві.

"Я зрозуміла, що це та людина на яку треба рівнятися. Це взірець для нас. Для мене вона була, знаєте, як здоровий глузд для нас усіх", — розповіла одногрупниця Ірини Цибух Анна Плугіна.

"Для нас вона була дівчиною, яка надзвичайно багато старалася і робила для нашої країни. Один раз вона була в нашому навчальному закладі зі своїм виступом для наших учнів. Її мама, Оксана Цибух, працює в нашому навчальному закладі...", — розповіла працівниця Ставропігійського вищого навчального училища Оксана Франчук.

"Чека" залишила близьким побажання, як має виглядати церемонія прощання із нею. Замість квітів — донати на батальйон та допомога сім’ям загиблих. Ніяких штучних квітів чи пластику. Одяг — вишиванка або камуфляж (для чинних військових та ветеранів/нок)", — повідомляють на сторінці батальйону.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews