Доля Брюховичів: Садовий побудує замість школи новий МакДональдз

12.06.2024 12:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У мікрорайоні Рясне у Львові зведуть ресторан McDonald’s, який стане десятою локацією у місті.

Про це повідомив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.

Департамент архітектури та просторового розвитку міста отримав заяву на видачу містобудівних умов і обмежень – побудову закладу харчування мережі McDonald’s на вулиці Шевченка, 311Б, що на Рясному.

Ділянку площею 0,58 га підприємці купили в міста на земельному аукціоні. Досі тут були хаотичні городи. Будівля буде стандартною для McDonald’s. А поруч – двоповерховий торговий центр.

За детальним планом території, зі східного боку майбутнього закладу передбачено влаштування скверу, який примикатиме до будівлі торгового центру. Сквер облаштують за кошти інвестор.

“Це вже буде третій закладом мережі, який почнуть будувати у місті за час повномасштабного вторгнення. Якщо піти за аналогією з індексом бургера, то можна робити висновок: бізнес у Львові розвивається і рухається в доброму напрямку. А чим краще розвивається бізнес, тим більше місто має змогу допомагати Збройним силам”, – зазначив заступник міського голови.

Однак, мешканці громади дорікнули Зубачу стосовно побудови закладу у Львові.

“Ми потребуємо школу в Брюховичах, а не ресторанів, до того дійшло, коли в сусідніх школах чують, що ти з Брюхович зразу такса 1000 дол., щоб твоя дитина там навчалася. Про яке майбутнє ми говоримо, коли елементарних умов не створено за 30 років, розікрали 2 школи на стадії будівництва”, – наголосив місцевий мешканець.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews