У Львові викрили мережу з десяти борделів, на причетність перевіряють працівників поліції

14.06.2024 17:22   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові правоохоронці викрили сутенерів, які створили мережу з борделів, що діяла по всій області. 21 учасника злочинної організації затримали, трьох з них взяли під варту без права внесення застави.

Про затримання злочинців повідомила пресслужба Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

За даними правоохоронців, до організації мережі борделів на Львівщині були причетні учасники чотирьох злочинних угруповань. Вони організували роботу десяти інтимних салонів, та кол-центру, який рекламував їхні послуги та оформляв замовлення.

До злочинної діяльності організатори мережі залучили адвоката, який мав залагоджувати проблеми закладів з державними органами, зокрема правоохоронними. “За наявними даними, він надавав аналогічні послуги ще трьом злочинним угрупуванням, причетним до секс-бізнесу“, — додали правоохоронці.

Як пише LVIV.MEDIA з посиланням на власні джерела, Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції України перевіряє працівників поліції на причетність до злочину. Організатором схеми є 40-річний львів’янин на ім’я Богдан.

Правоохоронці підрахували, що загальний обіг грошей у злочинній мережі сягав понад 16 млн грн щомісяця. Працівники поліції провели понад 70 одночасних санкціонованих обшуків у кількох областях, під час яких виявили у співучасників злочину близько 1,4 млн гривень, понад 660 тисяч доларів, майже 400 тисяч євро та іншу валюту, мобільні телефони, банківські картки, золоті прикраси, вогнепальну зброю та авто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews