Стало відомо, скільки заробляє директорка «Першого західного»

26.06.2024 09:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У керівниці ТРК “Перший Західний” є 5 заступників і їхні доходи та зарплати ми теж найближчим часом оприлюднимо.

Директорка комунального підприємства, яке приносить щорічно бюджету Львівської області збитки у розмірі 40 млн грн, заробляє орієнтовно $2000 на місяць.

Про це ідеться у телеграм-каналі «Політичний треш».

В порівнянні з довоєнним 2021-им роком її дохід зріс на 150 тисяч гривень (тобто середньомісячна зарплата зросла на 11 тисяч гривень).

Щоб вам було легше зрозуміти, чому це не дуже логічно, то можете порівняти зарплати керівниці тотально збиткового підприємства із зарплатами двох найвищих посадових осіб Львівщини.

Максим Козицький на посаді начальника Львівської ОВА, починаючи з 2022 року, отримує зарплату приблизно таку ж, як у Ольги Цап.

null

А от Юрій Холод ні на посаді заступника голови Львівської облради, ні на посаді в.о. голови цієї ради навіть близько не дотягує до рівня оплати праці своєї підлеглої.

null

А ще радимо не забувати, що в керівниці ТРК “Перший Західний” є 5 заступників і їхні доходи та зарплати ми теж найближчим часом оприлюднимо, – йдеться у повідомленні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews