Екс-директору ДП «Арена Львів» Юрію Майбороді повідомили про підозру у службовій недбалості

02.07.2024 18:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Екс-директору ДП «Арена Львів» Юрію Майбороді повідомили про підозру у службовій недбалості через закупівлю китайських камер відеоспостереження за завищеними цінами. Слідчі підозрюють, що переплата на цій закупівлі сягнула 2,9 млн грн, пише NGL.MEDIA.

Про оголошення підозри 69-річному Юрію Майбороді повідомила 2 липня поліція і прокуратура. Офіційно йому інкримінують ч.2 ст. 367 ККУ (службова недбалість). Майбороду відсторонили від посади заступника директора стадіону і та обрали запобіжний захід – двомісячний нічний домашній арешт.

Сам Юрій Майборода своєї провини у службовій недбалості не визнає. Він заявив Tvoemisto.tv, що ініціаторкою тендеру була його попередниця Ольга Манько і саме вона мала стосунки з постачальниками.

«Сам тендер оголошувався при мені, але вона його готувала. Для мене не було суттєво, яку участь у цьому вона брала, важливо було, аби уповноважений з питань державних закупівель провів все згідно з чинним законодавством. Проте в тендері брали участь лише ті компанії, з якими вона вела переговори та підтримувала контакти. Є відповідні підтверджуючі документи, включно з тими, які вона особисто підписала», – заявив Юрій Майборода. 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews