На Львівщині викрили нарколабораторію з місячним обігом понад 16 мільйонів гривень

09.07.2024 10:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Правоохоронці викрили на Львівщині двох чоловіків, які, за даними слідства, в гаражах виготовляли до 40 кілограмів психотропних речовин на місяць. Прибуток від проданого "товару" щомісяця сягав понад 16 мільйонів гривень.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За інформацією правоохоронців, під час обшуків у 34-річного мешканця Донеччини та його спільника виявили:

прекурсори;
речовину "PVP";
канабіс;
нарковмісні таблетки;
засоби для фасування.

"Окрім того, поліцейські виявили предмет, схожий на гранату, запал до неї та набої до вогнепальної зброї. Усе вилучене скеровано на дослідження у Львівський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські вручили фігуранту підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання — позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі правоохоронці встановлюють спільників затриманого.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews