За втечу з військової частини ув’язнили солдата зі Львівщини

16.07.2024 15:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Яворівський районний суд Львівщини визнав львів’янина Олега Ч. винним у втечі з місця військової служби та призначив йому п’ять років тюрми, попри бажання засудженого надалі воювати.

Львів’янин Олег Ч. проходив військову службу під час мобілізації у одній з військових частин. У грудні 2023 року солдат самовільно покинув територію військової частини та понад місяць був відсутній на службі. Щодо Олега Ч. порушили кримінальну справу через втечу, повідомляє Zaxid.net.

У суді він визнав свою провину та просив врахувати, що він є учасником бойових дій, має бойову травму та хоче надалі служити у ЗСУ. Обвинувачений просив призначити йому покарання, не пов’язане із позбавленням волі.

Справу розглянула Наталія Швед, яка дослідила усі матеріали та визнала Олега Ч. винним у втечі з місця служби. На думку судді, для виправлення львів’янина та попередження нових правопорушень варто ув’язнити його на п’ять років.

Вирок ще можна оскаржити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews