На Львівщині зіткнулися дві вантажівки, є постраждалі

25.07.2024 12:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 25 липня, у селі Червоне Золочівського району сталася ДТП за участі двох вантажівок. Внаслідок аварії двоє водіїв отримали травми.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини.

За інформацією рятувальників, о 05:45 на трасі "Львів — Тернопіль" зіткнулися вантажівки "MAN" та "DAF". Надзвичайники, використовуючи спецінструменти, провели роботи з деблокування водія автомобіля “MAN” та відключення акумуляторної батареї.

Унаслідок ДТП травмовано водія автомобіля "MAN", 1960 року народження. Його з травмами середньої важкості госпіталізували до лікарні Св. Пантелеймона в м. Львів.

Як уточнила в коментарі Суспільному речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, медичну допомогу отримали двоє водіїв. На місці аварії відбувалось ситуативне перекриття руху. Станом на 11:25 рух повністю відновлено. Правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews