У Львові відкрили центр рекрутингу до перших у світі Сил безпілотних систем

31.07.2024 13:47   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові відкрили центр рекрутингу до перших у світі Сил безпілотних систем. Це новітні війська у Збройних силах України.

Про це повідомляє Львівська міська рада. 

Основне завдання центру – провести співбесіду з людиною й супроводити її до ТЦК, де заповнюють необхідні документи й можна пройти військово-лікарську комісію. У центрі набирають крім пілотів, і водіїв, діловодів та логістів.

«Перші у світі Сили безпілотних систем з’явилися в Україні, і ми неймовірно цим пишаємося, адже Сили оборони розвиваються у технологічному контексті воєнного ремесла», – зазначив заступник командира батальйону «Нахтіґаль», координатор Львівського рекрутингового центру Сил безпілотних систем Ігор Шолтис («Шульц»).

Також у центрі можна дізнатися більше про можливості служби у нових військах ЗСУ й побачити симулятори безпілотників. 

Центр відкрили на вулиці Костя Левицького, 22. Він працює з понеділка по четвер з 09:00 до 18:00, а у п’ятницю – з 09:00 до 16:45. Записатися на співбесіду можна за посиланням.

Новий рід військ у складі ЗСУ «Сили безпілотних систем» створили в Україні в травні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews