Відбулась нарада з Мінекономіки щодо погашення заборгованості із заробітної плати

01.08.2024 14:14   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львівська ОВА буде вчергове звертатись до Кабміну стосовно погашення заборгованості перед працівниками ДП “Львіввугілля”.

Про це повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

“На превеликий жаль не отримали жодної конкретики щодо погашення заборгованості перед працівниками ДП “Львіввугілля”, – йдеться у повідомленні.

Також Годик додав, що як наслідок сьогодні люди у відчаї змушені брати участь в акції протесту біля Міністерства енергетики.

“Тому будемо вчергове звертатись до Кабміну щодо вирішення питання в короткі терміни”, – наголосив перший заступник голови Львівської ОДА.

Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості та Регіональне об’єднання Незалежної профспілки гірників України м. Червонограда за дорученням трудових колективів делегували в Київ учасників мирного зібрання. Вимогою шахтарів є виплата заборгованої зарплати працівникам державного підприємства «Львіввугілля» за лютий-липень 2024 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews