На Львівщині 9 серпня попрощаються із шістьма військовими

09.08.2024 12:12   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Сьогодні, 9 серпня, на Львівщині відбудеться прощання із шістьма військовослужбовцями. Віталій Денисюк, Олександр Олійник, Михайло Комов, Петро Андрусейко, Іван Краповий та Володимир Бричко боронили Україну на передовій.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

Віталій Денисюк — житель міста Броди Золочівського району. Воїн був навідником десантно-штурмового відділення. Захисник помер 7 серпня 2024 року від отриманих поранень на Сумщині. Йому було 37 років.

null

Олександр Олійник — мешканець Моршина Стрийського району. З 2014 року чоловік брав участь в АТО. Після початку повномасштабного вторгнення продовжив захищати Україну. Військовий був молодшим сержантом 103 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Помер 3 серпня 2024 року у військово-медичному клінічному центрі Північного регіону Харкова. Воїну було 48 років.

null

Михайло Комов проживав в селі Нове Місто Добромильської громади. Чоловік був молодшим сержантом, командиром бойової машини. Військовослужбовець загинув 10 червня 2024 року поблизу Макіївки Сватівського району Луганської області.

null

Петро Андрусейко родом із села Гірне Грабовецько-Дулібівської громади. З 2014 по 2016 рік виконував бойові завдання у зоні АТО, пройшов Дебальцівський котел. У 2023 році чоловік продовжив захищати Україну. Був солдатом, водієм роти військової частини А5001. Захисник помер 4 серпня 2024 року. Йому було 39 років.

null

Іван Краповий — уродженець села Дар’ївка Херсонської області. У 2016 році вслід за батьком вступив до лав Збройних сил України. Виконував бойові завдання у зоні АТО у складі 36 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Із початком повномасштабного вторгнення родина Івана Крапового була змушена покинути рідний дім та переїхати на Львівщину. Сам він продовжив боронити державу на східному напрямку у складі 503 окремого батальйону морської піхоти 38 окремої бригади морської піхоти. Чоловік був нагороджений численними відзнаками за особисту мужність.

null

Володимир Бричко родом із села Верхня Стинава Грабовецько-Дулібівської громади. Чоловік був навідником десантно-штурмового батальйону військової частини А0284. Загинув в бою 6 серпня 2024 року поблизу Юнаківки Сумської області. Воїну було 38 років.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews