ЛКП Айсбер" та Старий Львів просять в Садового взяти кредит на 2 млн грн

25.08.2024 13:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львівській міській раді розглядають питання про надання дозволу двом комунальним підприємствам "Айсберг" та "Старий Львів" взяти кредит у державному банку. Йдеться про 2 млн грн на покупку техніки для прибирання міста в зимовий період.

Про це пише LVIV.media з посиланням на проєкти ухвал, оприлюднені 23 серпня на офіційному порталі міської ради Львова.

Львівські комунальні підприємства "Айсберг" та "Старий Львів" звернулися до міської влади з проханням дозволити їм взяти кредити для купівлі спеціальної машини Husqvarna P 525DX з кабіною. ЇЇ планують використовувати для обслуговування центральної частини Львова та проспекту Чорновола, оскільки саме ця машина дуже маневрена для вузьких вуличок.

Вартість техніки становить близько 1,62 мільйона гривень. Комунальні підприємства пропонують взяти кредит в "Укргазбанку" на суму до 2 мільйонів гривень терміном до 5 років. Відсоткова ставка складатиме 7% річних з можливістю зниження до 5%, а перший внесок - від 20%. Депутати міськради розглянуть питання про надання дозволу на отримання кредиту на пленарному засіданні. Якщо рішення підтримають, директори підприємств повинні будуть укласти кредитний договір.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews