Посадовця Державної кримінально-виконавчої служби затримали на хабарі у Львові

23.09.2024 14:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові повідомили про підозру начальникові одного із міжрегіональних управлінь з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України. За даними слідства, посадовець отримав від підприємця 2040 євро хабара.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Слідчі з'ясували, що посадовець вимагав хабар за те, що підприємець залучав до робіт засуджених, які відбувають покарання в одній із колоній на території Львівської області. Правоохоронці затримали чоловіка одразу після одержання неправомірної вигоди розміром 2040 євро.

За даними пресслужби СБУ, посадовець налагодив у колонії корупційну схему:

"Задокументовано, що фігурант налагодив корупційну схему із компанією, яка займалася обробкою деревини на території однієї із виправних колоній. Зокрема, посадовець умисно затягував процес укладання офіційних договорів на виконання господарських робіт, а оплату від бізнесменів отримував готівкою".

Посадовцеві повідомили про підозру в прийнятті пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Санкція статті — до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews