На Львівщині рятувальники шукали заблукалих грибників

02.10.2024 12:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На Львівщині у Сколівському районі рятувальники шукали грибників, які заблукали у лісі. Людей знайшли в лісовому масиві поблизу Чудилівого Потоку, на відстані близько 5 км від міста Сколе.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС у Львівській області.

У вівторок, 1 жовтня, близько 22:39 до рятувальників надійшло повідомлення, що двоє людей заблукали у лісі поблизу міста Сколе.

"По допомогу звернулась стурбована донька — її 73-річна мама, місцева мешканка, ще вдень пішла на тихе полювання, однак, зрозумівши, що не може самостійно вийти з лісу, зателефонувала доньці", – мовиться у повідомленні.

Спершу, на допомогу жінці вирушив родич, він зміг її відшукати. Та через те, що стемніло, чоловік втратив орієнтир і вони заблукали уже вдвох. Частково із ними був телефонний зв’язок.

"О 23:55 грибників знайшли, в лісовому масиві поблизу Чудилівого Потоку, на відстані близько 5 км від Сколе. Люди були стомлені, але медичної допомоги не потребували", – повідомили рятувальники.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews