Від чого застерігає тернополян колишній голова облради

У Тернополі 83% молока – фальсифікат?

29.05.2017 12:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Керівник Держспоживспілки Василь Хомінець на своїй сторінці у фейсбук роповів про якість молочних продуктів на стихійних ринках: «В період, коли продавці стихійного ринку з вулиці Шептицького перейшли на санкціонований ринок «ВІП-МАРКЕТ», відсоток фальсифікованого молока становив 83% !!!!!! Сьогодні, серед товарів молочного відділу, які привозять продавці з домашніх господарств, трапляються лише поодинокі випадки, коли при проведенні досліджень показники не відповідають нормам. І то лише серед тих продавців, які переходять на офіційний ринок після того, як муніципальна поліція «розганяє» їх зі стихійного». 

 Також він зауважив, що недобросовісні продавці розводять молоко водою, або перегоном що знижує густину і жирність молока. У сметані та сирі фахівці лабораторії ветеринарно-санітарної лабораторії виявляють крохмал та борошно. 

Читайте також

Тернополяни сховалися від держави і цивілізації (Відео)

–  Прошу тернополян відповідально поставитися до свого життя та здоров`я та купувати молоко та молочні продукти лише у перевірених продавців, у санкціонованих торгівельних павільйонах, – наголосив він. –  Пам`ятайте, що товар, який викладений на асфальті, може нести небезпеку, адже не має жодних офіційних документів про проведення досліджень чи довідки від офіційного ветеринарного лікаря про стан здоров`я корови. Вихлопні гази, порохи чи навіть комашки чи жучки можуть нести значну небезпеку !!!! Спека та прямі сонячні промені також сприяють бродінню та розмноженню небезпечних бактерій. Бережіть себе та своїх рідних! Пам`ятайте, що зекономлених 2-5 гривень можуть обернутися вам втраченим здоров`ям!

Фотоілюстрація з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews