На Тернопільському ставі працівники веслувальної бази незаконно ловили рибу

29.05.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Лящ, судак, плітка, окунь – загалом 94 штуки риби виловили браконьєри на Тернопільському ставі. На гарячому їх піймали в ніч з 24 на 25 травня на громадські активісти разом з місцевими з місцевими рибалками. Троє чоловіків розкинули сітки та рибалили на території дальнього пляжу неподалік веслувальної бази.

Спершу браконьєри намагалися втекти та сховатися у приміщенні бази. активісти викликали поліцію. Під час огляду приміщення бази, правоохоронці вилучили близько 15 сіток, лебідку, биту, гаки для пошуку сіток, шнурки та інше обладнання для незаконної риболовлі. Двоє з браконьєрів – працівники веслувальної бази. Директор закладу запевнив, що вони будуть звільнені.

Читайте також

Тернопільський рибоохоронний патруль виявив порушення Правил рибальства на річці Серет в період нерестової заборони
Ледь трагедією не закінчилась рибалка для браконьєра

Сума збитків коливається в районі 32 тисяч гривень. Адже це дорога риба. Лящ вартує 301 гривню за штуку, а судак – 900 гривень. Більшість рибин були з ікрою. Адже до 10 червня саме триває період нересту, під час якого ловити рибу заборонено.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews