Як львівські копи врятували хом'ячка

07.08.2017 14:00   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Львівський Новинар

Львівські копи врятували хом'яка. Про це пише Depo.Львів з посиланням на пост прес-секретаря поліції Львова Катерину Рябій.

"Операція "Врятувати офіцера хом‘яка". О 4 ранку в одному із населених пунктів поблизу Львова (хто вкаже у якому, того і загублений гризунчик) патрульні помітили кота, який полював за домашнім пухнастим хом‘ячком. Інспектори пошкодували малечу і врятували. Опитавши кількох людей, ніхто не знав кому може належати чорноокий гризунчик. Привезли в управління і тепер офіцер хом‘ячок живе в прес-службі і чекає на своїх господарів", - написала Рябій.

"Чому пишу це, бо знаю як діти ставляться трепетно до своїх домашніх улюбленців і саме зараз вони можуть за ним сумувати і не можуть ні їсти, ні спати без пухнастого друга. Тож, господар знайдися! Ми його годуємо і є водичка. Згодом переселимо у клітку, якщо власник не знайдеться...Але краще хай таки знайдеться", - написала прес-секретар поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів