На Самбірщині дитині-сироті вручили ключі від квартири

З початку року на Львівщині придбали житло для 25 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа

02.10.2017 22:30   Джерело: Depo.Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Дитині-сироті, жителю с. Стрілковичі Самбірського району Тарасу Кухару вручили ключі та право власності на квартиру, придбану в м. Самбір. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу обласної ради.

Читайте також

У Львові банда викрала і накачала наркотиками пенсіонера заради його квартири
Скільки коштує квартира в сучасній новобудові Тернополя

Як розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, помешкання придбали на виконання "Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2016 – 2018 роки", на реалізацію якої у 2017 році передбачили 6 млн 579 тис грн.

Зауважимо, що для придбання помешкання з обласної скарбнички виділили – 180 тис грн, з районної – 100 тис грн, а з бюджету Стрілковицької сільської ради – 150 тис грн.

Додамо, що квартира має 27 кв. м житлової площі та розміщена на 1 поверсі багатоквартирного житлового будинку.

Варто зазначити, що з початку року на Львівщині придбали житло для 25 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб із їх числа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Depo.Львів