Львівські поліцейські вчилися кермувати в екстремальних умовах

12.10.2017 12:34   Джерело: ZIK
Опубліковано : Патрік Скеля

Сьогодні, 11 жовтня, львівських поліцейських поблизу Арени Львів навчали специфічної контраварійної їзди. Справлялися хлопці добре – хоча без помилок не обійшлося, пише - ZIK.

Читайте також

Поліціянти знезброїли ще одного жителя Львівщини

«Ми хочемо навчити наших поліцейських добре відчувати автомобіль та знати, як оптимально ним кермувати. Бувають різні ситуації – і добре водіння обов’язково допоможе хлопцям швидше наздогнати зловмисника», – зазначив викладач-інструктор Володимир Апостолюк.

Він додав, що перше заняття є тестовим. І на початку завжди будуть помилки. Але з часом, він переконаний, поліцейські будуть лише прогресувати.

Так, пан Апостолюк зазначив, що хлопці трошки неправильно розраховують траєкторію повороту, неправильно виставляють сидіння і дзеркала та часом не туди дивляться.

«Та це нормально. Специфіка занять така: ми багато разів повторюємо вправи, і вже скоро вони набагато краще кермуватимуть», – переконує інструктор.

Спершу поліцейські робили заїзди на час. Потім ж вони вправлялися у їзді різними видами слалому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK