Психолог розповіла, кого вважає батьком дитини, яку народила 12-річна бориславчанка

15.10.2017 14:31   Джерело: 032.ua
Опубліковано : Патрік Скеля

13 жовтня, під час ефіру в ток-шоу «Стосується кожного» на телеканалі «Інтер» спробували з’ясувати, хто ж є батьком дитини, яку народила 12-річна школярка з Борислава Тетяна Лучишин, пише - 032.ua.

За результатами тесту ДНК присутні довідались, що 18-річний сусід породіллі, якого вважали батьком немовляти, таким не є. Тож тепер під підозрою опинились родичі неповнолітньої — двоє братів-підлітків та вітчим.

Читайте також

У Львівській області стало народжуватись більше дітей
Африканку з немовлям затримали на українсько-польському кордоні
У Львові лікарі з Польщі консультували й оперували діток з вадами хребта

Психолог-фізіогноміст Тетяна Ларіна розповіла, що відкидає особу молодшого брата та кого підозрює.

«З трьох претендентів, найбільша ймовірність, що це зробив вітчим. <...> Коли я спілкувалась з вітчимом і з братом, ці дві людини чітко в курсі що відбувається, тому що один покриває іншого. Хто кого — в цій ситуації складно сказати. Але я кажу, що це вітчим», - поділилася експертка.

Тетяна Ларіна додала, що що старший брат відчуває страх перед вітчимом, тоді як названий батько дівчини старався маніпулювати думкою психолога.

«Вітчим старався дуже гарно зі мною поговорити і відвести в сторону мою думку про його прийомну доньку, старався мною маніпулювати. Але коли в студії дівчинка сказала, хто батько, він дуже сильно почервонів, що є несвідомою ознакою того, що людина «здає» себе», - повідомила фізіогноміст.

Нагадаємо, у вересні 12-річна Тетяна Лучишин успішно народила дитину у львівському пологовому відділенні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 032.ua