Воєнком розповів, як на Львівщині ховаються від призову

25.11.2017 16:29   Джерело: Гал-інфо
Опубліковано : Патрік Скеля

Старосамбірський район не справився із виконанням свого завдання щодо забезпечення проведення осіннього призову на службу до війська. Про це, 22 листопада, під час брифінгу розповів Львівський обласний військовий комісар підполковник Олександр Тіщенко, пише - Гал-інфо.

Читайте також

На Львівщині призовники не з'являються до військоматів
Львівщина виконала планове завдання призову за контрактом на 76%

Він зазначив, що в районі на обліку перебуває більше як тисяча призовників, але на сьогодні вони спромоглися відправити до війська близько 10 чоловік.

«За результатами перевірки органів самоврядування, які зобов’язані виконувати призов згідно з постановою №921, було встановлено певні факти. Нагадаю, що не військові комісаріати відповідають за призов, а за призов на військово-строкову службу відповідають органи місцевого самоврядування – сільські, селищні, міські ради.

У Старосамбірському районі в одній із сільських рад мама - військовий обліковець вже три роки ховає сина від призову. Про що ще можна говорити? На жаль, це не поодинокі випадки. Я особисто виїздив в район. Батько працює секретарем сільради, син офіцер запасу, який мав бути призваний під час призову офіцерів, також сина переховує і каже, що не має з ним зв’язку. Так працюють у нас органи самоврядування», - розповів Олександр Тіщенко.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо