Рятувальники відбуксирували на Львівщині автобус і 55 вантажівок

17.12.2017 20:33   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

В обласному управлінні ДСНС запевнили, що її підрозділи на Львівщині здійснили впродовж доби буксирування 56 автомобілів, зокрема – 55 великовантажних, а також автобуса, пише - Щоденний Львів.

Читайте також

Рятувальники Львівщини пройшли психологічний вишкіл
Рятувальники вночі знайшли туристів, які заблукали

У Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили також сьогодні, 17 грудня: «Від ДСНС залучено сім одиниць техніки та 25 чоловік особового складу. Зокрема, для забезпечення руху транспорту, недопущення утворення автомобільних заторів та Івашківському перевалах на автодорозі Київ-Чоп на Орявському залучено шість чоловік особового складу та дві одиниці техніки 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України, якими впродовж доби здійснено буксирування 53 великовантажних автомобілів».

Подробиці – на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів