На Львівщині група осіб «присмокталася» до нафтопроводу і викрала десятки тон чорного золота

Їм оголошено про підозру, а справу направлено до суду.

11.01.2018 23:34   Джерело: ТСН
Опубліковано : Патрік Скеля

У Львівській області група з восьми осіб незаконно під'єдналася до нафтопроводу, викачуючи тонни чорного золота і тримаючи його на перевалочній базі, пише - ТСН.

Читайте також

На Львівщині поліція затримала групу викрадачів дорогих іномарок

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції України.

«Так, оперативниками обласного управління захисту економіки Нацполіції було встановлено замаскований відвід довжиною біля 2,5 км. Прокладено його на глибині півметра до лісопосадки на околиці населеного пункту одного з районів області. Вкопана у землю накопичувальна ємність об’ємом 40 м куб., вже заповнена викраденою нафтою», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці стверджують, що зловмисники використовували дистанційне керування насосом для маскування процесу. Нафту перекачували у вантажний транспорт для перевезення.

Зазначається, що правоохоронці вилучили протягом слідчих дій близько 45 тонн нафти. 

Затримали зловмисників у червні минулого року, коли вони намагалися викрасти чергову партію чорного золота. Наразі усім їм оголошено про підозру, справу передано до суду. Причетність кожного до злочину доведена співробітниками поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ТСН