Загадкова смерть: на Львівщині у власному будинку знайшли мертвими двох людей

15.03.2018 21:38   Джерело: PRESS-Центр
Опубліковано : Патрік Скеля

Трагедія сталася у селі Давидів Пустомитівського району, що всього за кілька кілометрів від Львова. Начальник відділу цивільного захисту місцевої рай адміністрації повідомив, що в одному з будинків знайшли тіла 79-річного та 50-річного мешканців, пише - PRESS-Центр.

Читайте також

Рятувальників викликали на третій день після пожежі – у будинку виявили труп власника

Спочатку подумали, що селяни померли внаслідок отруєння чадним газом. Проте згодом експерти встановили, що молодший чоловік міг скоїти самогубство.

«О 18:25 год. від оперативного чергового ДСНС України у Львівській області надійшла інформація, що в результаті слідчих дій оперативно - слідчої групи Пустомитівського ВП ГУ НП України у Львівській області встановлено, що ймовірною причиною смерті громадянина 1968 року народження могло стати самогубство, причина смерті громадянина 1939 року народження встановлюється», - йдеться у    повідомленні департаменту цивільного захисту обладміністрації.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PRESS-Центр