Високий рейтинг Батьківщини та її лідера Юлії Тимошенко - це результат конкретних дій команди, а не популізму, - вважає Михайло Цимбалюк

17.03.2018 19:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Патрік Скеля

Високий рейтинг партії ВО «Батьківщина» та її лідера Юлії Тимошенко - це результат конкретних дій об'єднаної команди, а не політичного популізму.

Читайте також

Треба якомога швидше прибирати владу, яка загнала Україну в боргову яму, – Юлія Тимошенко
«Батьківщина» не голосуватиме за так звану пенсійну реформу, – Юлія Тимошенко (Відео)

Так прокоментував останні результати соціологічних досліджень лідер Львівського обласного осередку політичної партії ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у мережі Фейсбук, пише - Турка - перлина Карпат.

«Високі рейтинги важко здобувають і легко втрачають. Хотілося, аби політичні сили, яким довіряють, підтверджували сподівання громадян. А ті, хто цією довірою нехтує та довів економіку держави до повного зубожіння - відповіли за свою діяльність», - зазначив політик.

На його думку, станні результати соціологічних досліджень не здивували, а вкотре підтвердили, що українці є політично активною нацією. Відповідно, вважає М. Цимбалюк, є надія, що люди таки довіряють тим, кому віддають свої голоси.

За словами М. Цимбалюка, високий рейтинг ВО «Батьківщина» (18,6%) та її лідера Юлії Тимошенко (20,9%) - це результат чітких кроків об’єднаної команди по всій Україні, а не політичного популізму.

Очільник львівської «Батьківщини» також додав, що це - конкретні дії для кожної людини: зниження тарифів, мораторій на продаж землі, захист територіальної цілісності України…

«Разом, ми в силах змінити все!» - запевниив Михайло Цимбалюк.

Як ми вже повідомляли, результати останніх соціологічних досліджень свідчать про те, що Юлія Тимошенко перемогла б на президетнських виборах, якщо б вони відбулися в середині березня.

Крім того, за даними соціологів, у разі виборів до Верховної Ради за «Батьківщину» готові голосувати 18,6% тих, хто визначився зі своїм вибором, тобто перше місце.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews