За квартирні крадіжки двом львів'янам загрожує до 8 років ув'язнення

19.07.2018 10:38   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Слідчі передали до суду у Львові обвинувальні акти щодо підозрюваних у крадіжках.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 18 липня: За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох 27-річних львів’ян, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 185, частиною 2 статті 345, частиною 3 статті 186 та частиною 1 статті І25 Кримінального кодексу України. Події трапились у лютому-квітні цього року на території Сихівського району Львова», пише - Щоденний Львів.

«Досудовим розслідуванням з’ясовано, що, за попередньою змовою, вказані особи вчинили квартирні крадіжки. Крім цього, зловмисники завдали легких тілесних ушкоджень працівникам поліції, які супроводжували їх до відділу», – розповіли також у прокуратурі.

«Після обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави, вони сплатили її та продовжили злочинну діяльність. Незабаром чоловіки проникли у одну із квартир з метою викрадення майна та несподівано були викриті сином господарки домівки. Помітивши хлопця, зловмисники побили його й з награбованим зникли з місця пригоди», – поінформували також у прокуратурі.

«Стороною обвинувачення подано до суду клопотання про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. Одному із них суд обрав цей запобіжний захід, а інший підозрюваний скористався судовою перервою та утік за кордон», – розповіли також у прокуратурі.

«Правоохоронці з’ясували його місце перебування та затримали, а суд застосував щодо нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою (без можливості внесення застави). На даний час обвинувальні акти скеровано для розгляду у Сихівський районний суд Львова. У разі доведення вини лиходіям загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі», – поінформували також у прокуратурі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів