Львівщина передала 700 дронів бійцям 125-ї бригади Сил тероборони

03.05.2024 10:03   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У березні у Львові відбувся благодійний аукціон на збір коштів для підсилення технікою бійців 125-ї окремої бригади Сил територіальної бригади. Організували захід з нагоди другої річниці з моменту створення бригади.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

На аукціон виставили кілька десятків лотів, завдяки чому вдалось виручити чималу суму, а саме 12,5 мільйонів гривень. За ці кошти вдалось закупити аж 706 дронів різного класу.

«Сьогодні – Чистий четвер. Більшість людей у нашій області пекли паски і прибирали у домівках. А щоб допомогти очистити нашу землю від окупантів, зі Львівщини на передову вирушили ще 706 бойових безпілотників різних типів. Вони підсилять нашу 125 бригаду на Харківському та Донецькому напрямках. Дякую Ростиславу Тістику за організацію благодійного заходу. Дякую усім представникам соціально відповідального бізнесу Львова, завдяки яким вдалось зібрати на усі ці безпілотники. Далі більше! Переможемо!», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews