Перевізник нечіпованої деревини пропонував хабар львівським патрульним

18.08.2018 22:29   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Львівські патрульні виявили дві спроби незаконного перевезення деревини.

Читайте також

Посадовця одного з лісництв Львівщини судитимуть за майже 2 мільйони гривень збитків державі
ЛМР просить інформувати про знищення зелених насаджень у місті

Про це повідомили в четвер, 16 серпня, в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «Патрульні зупинили цієї ночі на автодорозі Київ-Чоп поблизу Гамаліївки транспортний засіб, який перевозив деревину. Водій хвилювався і повідомив інспекторам, що документів на вантаж він не має. Також виявилося, що деревина без чіпів. На місце викликали слідчих Пустомитівського відділу поліції. Згодом автомобіль з деревиною доставили на арешт майданчик», пише - Щоденний Львів.

«Згодом, на цій самій дорозі, екіпаж патрульних виявив транспортний засіб «DAF» із напівпричіпом, який перевозив оциліндрований брус. Водія зупинили та попросили пред’явити документи. Коли чоловік передав патрульним документи на вантаж, між ними лежали грошові купюри», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Інспектори попередили водія, що він вчиняє неправомірні дії й вони змушені викликати слідчих. Також виявилося, що документи не збігаються з вантажем, половина деревини нечіпована, а та, яка чіпована, не занесена в базу продукції лісового господарства. На місці працювали слідчі Миколаївського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції у Львівській області та опублікували фото з місця події.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів