Львівські митники вилучили сім новеньких смартфонів «iPhone XS»

24.09.2018 13:40   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Львівської митниці вилучили новенькі смартфони «iPhone XS» на майже 300 тисяч гривень.

Читайте також

​ Іноземець хотів провезти через кордон розвідувальний пристрій
Гвинтівку під набій Флобера знайшов службовий пес на «Раві-Руській»
У автомобілі мешканця Львівщини митники виявили 820 пачок сигарет

Про це повідомили в понеділок, 24 вересня, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «23 вересня громадянин України з Дніпропетровщини повертався за кермом автомобіля «Toyota» з Польщі в Україну через пункт пропуску «Краковець-Корчова». Для перетину кордону обрав смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявив про відсутність у нього будь-яких товарів, які підлягають обов'язковому декларуванню та оподаткуванню або переміщення яких через митний кордон України заборонено чи обмежено», пише - Щоденний Львів.

«Під час митного оформлення виникла підозра щодо наявності в автомобілі таких предметів та товарів, тож автомобіль скерували у бокс для поглибленого огляду. Там у салоні автомобіля виявлено товар, який, відповідно до статті 378 Митного кодексу України та постанови Кабміну №436 від 21 травня 2012 року, обмежений до ввезення громадянами на митну територію України, – сім мобільних телефонів iPhone XS в асортименті, загальною вартістю майже 300 тисяч гривень», – поінформували також в обласному управлінні ДФС

«Таким чином, громадянин порушив вимоги статті 471 Митного кодексу України (порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю).  За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар вилучено. Справу скерують до суду», – повідомили також в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області також опублікували фото вилучених смартвонів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів