Михайло Апостол на Закарпатті обговорив шляхи протидії порушенням під час виборів

10.02.2019 09:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

У Головному управлінні Національної поліції у Закарпатській області відбулася робоча нарада під головуванням радника міністра внутрішніх справ Михайла Апостола. Спільно з керівництвом поліції області вони обговорили шляхи протидії правопорушенням під час виборчого процесу, повідомляє прес-служба обласної поліції.

На нараді радник міністра внутрішніх справ Михайло Апостол висловив принципову позицію правоохоронців, якої мають дотримуватися усі відомства, що входять до системи МВС. Основною метою зустрічі стало обговорення шляхів протидії порушенням під час виборів Президента України у 2019 році.

«На всі повідомлення про порушення виборчого законодавства правоохоронці повинні реагувати одразу – припиняти їх та притягувати порушників до відповідальності. В межах повноважень, які визначені Законом, ми повинні зробити все, щоб вибори відбулись чесно і прозоро», - зазначив Михайло Апостол.

У нараді також взяли участь керівники інших відомств, що входять до системи МВС. Всі вони підтримали озвучені пропозиції та зі свого боку обіцяють зробити  усе можливе для того, щоб завдання було виконане сповна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews